NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Centru Cambridge la Pașcani. Cursuri de limba engleză pentru toate vârstele

Municipiul Pașcani beneficiază începând de ieri de un proiect prin care, toate categoriile de vârstă pot învăța limba engleză, iar la finalul cursului vor primi o diplomă recunoscută internațional.

 Cursurile se desfășoară din octombrie până în iunie 2015 și se finalizează cu susținerea examenului în vederea obținerii Certificatului Cambridge recunoscut internațional și cu valabilitate nelimitată.

Examenele Cambridge sunt echivalate pe Scala Comună Europeană de referință pentru limbi străine, publicată de Consiliul Europei.

  

„Spre marea noastră bucurie, reușim să deschidem pentru municipiul Pașcani „Centrul Cambridge”. Este o idee abordată de anul trecut, dar se pare că acesta a fost momentul nostru de implementare „, ne-a declarat Lidia Andronache, directoarea Casei Corpului Didactic – filiala Pașcani.

Sunt patru secțiuni propuse de către cei de la Asociația „Spre Viitor” Pașcani și cei de la „Funny English Center” Iași , respectiv, ciclul primar (Young Learners)-8 ședințe/lună, ciclul gimnazial (Ket și Pet)- 8 ședințe/lună, ciclul liceal (TCE și CAE)- 8 ședințe/ lună și cursuri pentru adulți-4-8 ședințe/lună.

 „Este pentru comunitatea noastră o premieră, la acest nivel în colaborare cu British Council și Spectrum. Noi deja avem înscrieri pentru aproape toate nivelele de studiu și ne bucurăm. Principal este să-ți dorești, să fii perseverent și reușita nu poate decât să-ți aparțină. Noi dorim să oferim servicii educaționale de calitate, dorim să-i facem pe cursanții noștri să ia toate examenele cu calificative cât mai mari și în timp să creștem”, ne-a precizat Daniela Simion, director al Școlii Gimnaziale „Iordachi Cantacuzino”.

 O astfel de ședință durează aproximativ două ore, iar sediul acestor întâlniri este pe strada Moldovei nr. 15 Pașcani, la „Academia celor mici”.

Cei interesați pot apela la numărul de telefon 0724.247.627 pentru a afla informații suplimentare. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Atitudine și comportament ECO la Școala Gimnazială Blăgești care „se luptă” pentru reabilitare

Răzvan Grecu

Zeci de şcoli din judeţ au probleme legate de infrastructură

Redacția

Să păstrăm tinerii în şcoli, acolo unde le este locul pentru educație și formare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site