RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânără din Stolniceni Prăjescu băgată în spital de concubin

Un bărbat din localitatea Stolniceni Prăjescu a ajuns în atenția polițiștilor, după ce și-a bătut concubina, cu 18 ani mai tânără. Victima, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal Pașcani pentru a primi îngrijiri medicale. Aceasta s-a prezentat la medicul de familie din localitatea Todirești, care a anunțat Poliția fiind demarate cercetările.

  

Pe fondul consumului de alcool, concubinul în vârstă de 42 de ani a bătut-o pe tânără, până a băgat-o în spital. Conform medicilor victima prezenta mai multe politraumatisme prin agresiune, fracturi costale, fractură de antebraț și de vertebră. A rămas internată la unitatea medicală, secția Ortopedie. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz. 

Majoritatea dintre femeile agresate în căminul conjugal refuză să depună plângere împotriva soților sau concubinilor de teamă ca atunci când se întorc din spital vor fi bătute din nou. Mii de femei din România trăiesc zilnic după legea pumnului. Totuşi, deşi sunt terorizate în mod frecvent de cei care ar fi trebuit să le fie alături la bine şi la rău, cele mai multe dintre ele preferă să nu-şi părăsească bărbaţii şi să suporte în continuare bătăile şi jignirile acestora.

 Există însă legea împotriva violenței în familie. O femeie agresată de partener poate cere instanței un ordin de restricție. Cei care încalcă regula ajung în arest, însă sunt puține cazurile în care ele își caută dreptatea în fața legii.

 

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis

Redacția

O persoană a fost găsită decedată pe o stradă din Iași

Redacția

Noi reguli privind inspecţia tehnică periodică a maşinilor

Redacția
Încarcă...