NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un fermier constănțean a rămas fără porumbul de pe câmp: ”Hoții mi-au furat porumbul de pe 5 hectare. Au venit cu căruța și au ales cei mai mari știuleți” / Acuză poliția de indolență și anunță că intenționează să intre în greva foamei

Furturile de porumb direct din câmp sunt din ce în ce mai frecvente, fermierii reclamând că fenomenul este unul extins, iar hoții acționează noaptea, cu saci și căruțe, scrie Agroniteligența. Știuleții sunt culeși de pe plantă înainte ca fermierii să apuce să recolteze, iar de cele mai multe ori făptuitorii rămân nepedepsiți.

Este și cazul fermierului Liviu Grama, din comuna Târgușor, județul Constanța, care a spus pentru Agrointeligența că fenomenul este din ce în ce mai prezent în localitate, iar hoții rămân de fiecare dată neprinși.

”Duminică seara sau luni seara s-a produs hoția, au rupt știuletele cu totul, 5 rânduri de vreo 200 și ceva de metri au fost culese de la cap la cap, se vedeau urme de cal cu căruță. În rest, au luat pe sărite, căci fiind un an mai slab au fost locuri unde știuleții erau mai mari, acolo au acționat”, a relatat fermierul explicând că s-a furat de pe 5 hectare de culturi.

Fermierulspune că a încercat să anunțe poliția, dar în zadar. Seara, când a ajuns la postul de Poliție era deja închis, iar la numerele afișate pentru contact nu a răspuns nimeni.

Advertisements
Advertisements
  

”Am sunat la șeful de post,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Shireen Abu Akleh: Şeful ONU ”profund tulburat” de comportamentul poliţiştilor israelieni

Redacția

Ponta anunta ca Romania va avea opt regiuni. Cine va alege sefii regionali

Redacția

VIDEO Ludovic Orban: Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site