RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un cunoscut blogger rus, susţinător al războiului Rusiei în Ucraina, a murit într-o EXPLOZIE la o cafenea din Sankt Petersburg

Vladen Tatarsky, un cunoscut blogger rus susţinător al ofensivei militare din Ucraina şi care a relatat de le linia fnontului, a murit, duminică, într-o explozie la o cafenea din Sankt Petersburg, a anunţat Ministerul de Interne din Rusia. O sursă din Ministerul de Interne susţine că bomba care a explodat a fost ascunsă într-o statuetă oferită lui Tatarsky în dar, potrivit bbc.com.

Cel puţin 16 persoane au fost rănite în explozia de la Street Bar Cafe. În social media au apărut filmuleţe cu momentul exploziei şi cu oameni răniţi pe stradă.

Tatarsky are peste 500.000 de urmăritori  pe Telegram. El și alți bloggeri militari au criticat aspecte ale campaniei ruse din Ucraina.

Un grup numit Cyber ​​Front Z, autointitulându-se „trupele informaționale ale Rusiei” pe Telegram, a declarat că a închiriat cafeneaua pentru seară într-un comunicat citat de BBC.

  

„A avut loc un atac terorist. Am luat anumite măsuri de securitate, dar, din păcate, nu au fost suficiente”, a spus postarea sa de pe Telegram. „Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut pe excelentul corespondent de război și pe prietenul nostru Vladlen Tătarski”, se arată în comunicat.

În august anul trecut,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Prețurile au explodat în Italia. „Cafea la preț de Dubai” / Cât a plătit un turist pe o apă plată și o cafea

Redacția

De frica Rusiei, o ţară nordică menţine în zbor avioanele de luptă F-16

Redacția

Vladimir Putin, în vizită cu ”servieta nucleară”?

Redacția
Încarcă...