RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un coș de fum și o sobă au provocat două incendii în apropiere de Pașcani

Ca în fiecare an în sezonul rece au loc incendii din cauza coșurilor de fum necurățate sau a sobelor lăsate nesupravegheate. În cursul zilei de ieri pompierii pășcăneni au intervenit în două localități din apropiere de Pașcani.

 

Primul incendiu a avut loc în satul Gura Bâdiliței, comuna Vânători. Incendiul a avut loc în jurul orei 00.14 la locuința familiei Dolhascanu. Au ars 3 metri liniari de grindă și s-a degradat o porțiune de perete. Cauza probabilă este un coș de fum necurățat.

  

Luni, 10 decembrie, în satul Uda, comuna Tătăruși în jurul orei 6.45 a avut loc un alt incendiu.  Din cauza unei sobe supraîncălzite o familie s-a ales cu o pagubă de 40.000 lei. Au ars 130 mp acoperiș din lemn cât și tot mobilierul din casă. Pompierii au intervenit cu o autospecială, alături de voluntarii de la SVSU, iar focul a fost stins în aproximativ două ore. Pompierii pășcăneni îi sfătuiesc pe locuitori să verifice sursele de încălzire odată cu venirea sezonului rece.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pensiile vor fi plătite în avans, în intervalul 7-19 decembrie, înaintea Crăciunului

Redacția

Ce se va întâmpla cu imigranţii UE, după BREXIT. Londra vrea să spună stop liberei circulaţii a muncitorilor. Anumite drepturi, anulate. Detalii din documente guvernamentale dezvăluite de The Guardian

Redacția

Părintele Calistrat dă vina si pe părinți în cazul bebelușului mort la botez. ”Satana speculează această stare de lucruri”

Redacția
Încarcă...