RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier supărat:„Pașcaniul cel mai murdar oraș din țară”! Dumea are zilele numărate la EcoSalubritate

Un consilier local se declară revoltat de halul în care a ajuns municipiul Pașcani din punct de vedere al curățeniei. Mizeria și nepăsarea autorităților locale l-au adus în pragul diperării pe consilierul liberal Claudiu Bodoașcă.

 

 

  

Prezent luni seară în studioul emisiunii „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, Bodoașcă a acuzat conducerea municipiului că nu a făcut nimic în privința salubrizării municipiului. Liberalul a afirmat că Pașcaniul este cel mai murdar oraș din țară și că această situație îl revoltă.„Cel mai mare of al meu este mizeria din oraș. Sunt revoltat, nu mai suport! Este cel mai murdar oraș din România! Cel mai murdar! Cobori din scara blocului și calci în mâl. Ne facem de râs: cine vin în Pașcani spunse că nu a mai văzut așa oraș murdar nicăieri!”

Bodoașcă a mai acuzat conducerea Primăriei că nu a făcut nimic pentru ca colectarea deșeurilor să fie făcută selectiv, fapt ce va duce, în viitor, la o nouă majorare a prețului la serviciul de salubrizare.

Responsabil de modul în care arată municipiul din punct de vedere al curățeniei este și directorul de la EcoSalubritate, Eduard Dumea. Prins că a profitat de pe urma activității acestei societăți el este, conform unor informații, pe făraș.

Dumea a devenit inclusiv ținta social-democraților intrați după alegeri în Consiliul Local, dar se bazează în continuare pe susținerea lui Dumitru Pantazi.

 

 

 

 

Related posts

Trotuare refăcute pe zona centrală, unde au fost realizate investițiile pe apă

Marius Parteni

Pășcănenii despre drumurile din oraș: “Se circulă mai rău ca la sat!” (VIDEO)

Redacția

Lista viitoarelor trotuare ce vor fi reabilitate, va fi făcută publică de municipalitate! 

Marius Parteni
Încarcă...