NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un britanic a recunoscut în instanță că a încercat să-şi omoare iubita care câştigase 6,5 milioane de euro la loterie

Un bărbat din Marea Britanie a recunoscut în fața istanței că a încercat să-şi omoare iubita după ce aceasta câştigase la Loto 6,5 milioane de euro. Cei doi erau împreună de 11 ani.

Tentativa de omor s-a petrecut în luna ianuarie în locuinţa de 700.000 de lire sterline a cuplului în care se mutaseră după ce femeia a câştigat la loterie. Stephen Gibbs, 45 de ani, a negat iniţial că ar fi încercat să o ucidă pe Emma Brown, 49 de ani.

În seara de 30 ianuarie, Emma Brown a fost găsită cu răni înjunghiate în zona capului, stomac şi braţe, în casa pe care o deţinea împreună cu iubitul ei în Barry, South Wales, potrivit Wales Online.

Talibanii spun că au găsit 6,5 milioane de dolari și lingouri de aur în casa fostului prim-vicepreședinte al Afganistanului

  

13 Sep, 20:46 | Știri externe

Papa Francisc compară capitalismul cu comunismul: Azi un alt sistem de gândire unică golește de sens libertatea, reduce progresul la profit și drepturile la nevoi

13 Sep, 16:08 | Știri externe

Maia Sandu, ”pusă la colț” și de Vladimir Voronin: ”Ceea ce ea a permis, intenționat sau neintenționat, va costa scump toată Moldova”

13 Sep, 14:06 | Știri externe

„Era plin de poliţişti şi paramedici. Am numărat 14 vehicule în faţa casei, iar în interior se dezlănţuise iadul”, a povestit un vecin.

Femeia şi-a dat demisia după ce a căştigat la Loto 6,5 milioane de euro în urmă cu patru ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Grecia oferă bani fiecărui tânăr care se vaccinează

Redacția

Cehia prelungeşte starea de urgenţă cu 14 zile

Redacția

Spania ar putea introduce un pașaport de vaccinare împotriva COVID-19 din luna mai

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site