RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un britanic a recunoscut în instanță că a încercat să-şi omoare iubita care câştigase 6,5 milioane de euro la loterie

Un bărbat din Marea Britanie a recunoscut în fața istanței că a încercat să-şi omoare iubita după ce aceasta câştigase la Loto 6,5 milioane de euro. Cei doi erau împreună de 11 ani.

Tentativa de omor s-a petrecut în luna ianuarie în locuinţa de 700.000 de lire sterline a cuplului în care se mutaseră după ce femeia a câştigat la loterie. Stephen Gibbs, 45 de ani, a negat iniţial că ar fi încercat să o ucidă pe Emma Brown, 49 de ani.

În seara de 30 ianuarie, Emma Brown a fost găsită cu răni înjunghiate în zona capului, stomac şi braţe, în casa pe care o deţinea împreună cu iubitul ei în Barry, South Wales, potrivit Wales Online.

Talibanii spun că au găsit 6,5 milioane de dolari și lingouri de aur în casa fostului prim-vicepreședinte al Afganistanului

  

13 Sep, 20:46 | Știri externe

Papa Francisc compară capitalismul cu comunismul: Azi un alt sistem de gândire unică golește de sens libertatea, reduce progresul la profit și drepturile la nevoi

13 Sep, 16:08 | Știri externe

Maia Sandu, ”pusă la colț” și de Vladimir Voronin: ”Ceea ce ea a permis, intenționat sau neintenționat, va costa scump toată Moldova”

13 Sep, 14:06 | Știri externe

„Era plin de poliţişti şi paramedici. Am numărat 14 vehicule în faţa casei, iar în interior se dezlănţuise iadul”, a povestit un vecin.

Femeia şi-a dat demisia după ce a căştigat la Loto 6,5 milioane de euro în urmă cu patru ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

„Ar fi fost încă în viață dacă nu eram eu”. Noi DEZVĂLUIRI despre accidentul în care au murit Prințesa Diana și Dodi Al-Fayed

Redacția

Un tânăr de 19 din Dorohoi a murit într-un accident de motocicletă în Italia

Redacția

Fanii Serenei Williams, îngroziți. Sportiva a dezvăluit modul „CIUDAT” în care își tratează arsurile solare: „La mine și la copiii mei funcționează”

Redacția
Încarcă...