NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban, întrebat dacă regretă că oameni pe care i-a promovat nu îl susţin: Eu nu regret, să regrete ei. Au avut un prieten

Orban, întrebat dacă regretă că oameni pe care i-a promovat nu îl susţin: Eu nu regret, să regrete ei. Au avut un prieten

Ludovic Orban: Ei au luat decizia să nu mai fie cu mine, ei trebuie să regrete, nu eu Foto: Mediafax

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seară, întrebat dacă regretă că oameni pe care i-a promovat nu îl susţin, că aceştia ar trebui să regrete.

Ludovic Orban a fost întrebat de jurnalişti, în timpul vizitei în judeţul Olt, dacă regretă că o parte din oamenii pe care i-a promovat şi de la care se aştepta să îl susţină i-au întors spatele. 

  

“Eu nu regret, să regrete ei. Au avut un prieten, au avut un partener care a avut încredere în ei, care i-a susţinut, i-a promovat, puteau să aibă şi în continuare acelaşi partener. Ei au luat decizia să nu mai fie cu mine, ei trebuie să regrete, nu eu”, a replicat Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Milwaukee Bucks, campioană în NBA după 50 de ani

Redacția

Eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, s-a întors după 3 ore de libertate. Cum a reuşit bărbatul

Redacția

Căpitanul Ciprian Tătărușanu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a României

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site