RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Valea Seacă şi-a recuperat bunurile furate după o săptămână

Ghinion pentru un bărbat din comuna Valea Seacă. Acesta a fost prădat de mai multe bunuri din casa acestuia din Valea Seacă în vreme ce el se afla în judeţ.

  La data de 25.09.2014, la ora 15.00,   poliţiştii Postului de Poliţie Valea Seacă au fost sesizaţi prin 112, de către I. Lucian, de 52 ani, din mun. Iaşi, cu privire la faptul că, în perioada 15-24.09.2014, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un imobil nelocuit pe care îl deţine pe raza com. Valea Seacă, mai multe bunuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 300 lei.

         În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la data de 29.09.2014 a fost identificat R. Mihai, de 28 ani, din comuna Valea Seacă, bănuit de comiterea furtului. Acesta a a recunoscut comiterea faptei şi a indicat locul în care a ascuns două plite din fontă pentru sobă, care au fost ridicate.

  

         Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluţie legală prin parchet.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Peste 80 de trenuri care tranzitează zona Moldovei, controlate de poliţiştii de la Transporturi

Ema Roman

Ample acţiuni rutiere

Redacția

Zeci de ieșeni au cerut ajutorul polițiștilor. Iată care a fost motivul

Redacția
Încarcă...