NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șofer român prins în vamă la Nădlac II cu patru sirieni ascunși în camion. Doi dintre ei au 12 și 14 ani

Un șofer român de 25 de ani a fost prins în vamă la Nădlac II cu patru sirieni ascunși în camion, pe care încerca să-i treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Poliţiştii de frontieră din arădeni au depistat patru sirieni, doi bărbaţi şi doi minori, ascunşi într-o autoutilitară înmatriculată în Polonia și condusă de românul de 25 de ani.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta polistiren expandat, paleţi şi vată minerală pe ruta România – Austria.

”În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei, în partea din faţă a compartimentului marfă, au fost descoperite patru persoane, cetăţeni străini”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

  

Cei patru, doi adulţi şi doi minori, au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, iar în cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei patru sunt cetăţeni sirieni, doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 36 de ani şi doi minori, în vârstă de 12 şi 14 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şofer şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii sirieni, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

observator

Advertisements

Related posts

Bătrân din Ciohorăni condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Marius Parteni

O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea. „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Redacția

TIR răsturnat la Războieni. Se circulă pe o singură bandă

Redacția
Încarcă...