RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pășcănean a făcut scandal la primărie pentru că ședințele de CL nu se țin așa cum vrea el

Un pășcănean de 57 ani a făcut un scandal monstruos în urmă cu câteva zile la Primăria Pașcani. După ce s-a amețit bine, Vasile Miron a mers la Primărie și a început să adreseze cuvinte jignitoare angajaților, supărat de faptul că nu se țin ședințe în clădirea administrativă așa cum ar trebui.

 

 „Aflându-se în incinta Primăriei, a tulburat liniștea și ordinea publică adresând cuvinte jignitoare cetățenilor care se aflau în clădire, dar și personalului din cadrul Primăriei. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și cu greu a putut fi liniștit de către agenți. A fost amendat cu suma de 200 lei conform Legii 61/1991”, a declarat inspector Vasile Avasiloaie, reprezentant Poliția Locală.

  

 Tot zilele trecute o pășcăneancă a fost amendată de către agenții de la Poliția Locală cu suma de 200 lei pentru faptul că a adresat cuvinte jignitoare unor copii de 11 și 10 ani. Nici Lupu Constantin, de 38 ani, din Dolhasca nu a scăpat neamendat. Acesta a primit o sancțiune de 200 lei pentru faptul că a iscat un scandal în fața Spitalului Municipal de Urgență.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Acțiune de amploare pe raza municipiului Pașcani și a comunelor limitrofe

Redacția

Acțiune preventiv-umanitară a polițiștilor rutieri din județul Iași

Redacția

Un șofer de autobuz din județul Iași a provocat un accident în județul Botoșani. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l

Redacția
Încarcă...