NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pășcănean a făcut scandal la primărie pentru că ședințele de CL nu se țin așa cum vrea el

Un pășcănean de 57 ani a făcut un scandal monstruos în urmă cu câteva zile la Primăria Pașcani. După ce s-a amețit bine, Vasile Miron a mers la Primărie și a început să adreseze cuvinte jignitoare angajaților, supărat de faptul că nu se țin ședințe în clădirea administrativă așa cum ar trebui.

 

 „Aflându-se în incinta Primăriei, a tulburat liniștea și ordinea publică adresând cuvinte jignitoare cetățenilor care se aflau în clădire, dar și personalului din cadrul Primăriei. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și cu greu a putut fi liniștit de către agenți. A fost amendat cu suma de 200 lei conform Legii 61/1991”, a declarat inspector Vasile Avasiloaie, reprezentant Poliția Locală.

 Tot zilele trecute o pășcăneancă a fost amendată de către agenții de la Poliția Locală cu suma de 200 lei pentru faptul că a adresat cuvinte jignitoare unor copii de 11 și 10 ani. Nici Lupu Constantin, de 38 ani, din Dolhasca nu a scăpat neamendat. Acesta a primit o sancțiune de 200 lei pentru faptul că a iscat un scandal în fața Spitalului Municipal de Urgență.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Adolescentul care a fost călcat de tren, și-ar fi premeditat fapta

Redacția

Polițist pășcănean reținut, alături de alți doi tineri, pentru aderare la grup infracțional

Marius Parteni

Sucevean prins beat la volan de polițiștii pășcăneni

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site