RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Turişti ucrainieni implicaţi într-un accident rutier între Soci şi Boureni

Vacanţa era să se finalizeze tragic pentru două familii de ucrainieni. În această dimineaţă, în jurul orelor 05.20, aceştia au fost implicaţi într-un eveniment rutier uşor, pe drumul european 85. Şoferul a adormit la volan, iar maşina pe care o conducea a ajuns în şanţ.

În autoturismul marca Toyota se aflau un cuplu de vârstnici, fiul acestora, soţia şi copilul lor. Între localităţile Soci şi Boureni, conducătorul auto a adormit la volan, moment în care a părăsit partea carosabilă, iar după 50 de metri parcurşi printr-un şant, s-a oprit la marginea unui lan de porumb.

  

Un şofer care trecea prin zonă a oprit şi a anunţat prin serviciul 112 Poliţia şi Serviciul de Ambulanţă. Pasagerii au suferit răni uşoare dar au tras o sperietură mare.

Medicii sosiţi la faţa locului au preluat cele două femei şi copilul pe care i-au transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă. Conducătorul autoturismului s-a lovit la cap şi faţă, iar tatăl acestuia a scăpat nevătămat. 

În discuţia cu poliţiştii, şoferul le-a spus că înainte de a adormi intenţiona să parcheze pentru a fi înlocuit la volan. Cei din maşină se întorceau din Grecia acolo unde fuseseră în vacanţă. Ei se îndreptau spre Vama Siret, pentru a ajunge în Ucraina.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bărbat din Brătești trimis în judecată pentru că l-a omorât pe amantul concubinei, un bărbat de 79 de ani

Redacția

Un român s-a dat drept fiul unui om de afaceri italian şi a primit gratuit mese la restaurant şi plimbări cu elicopterul de mii de euro

Redacția

Bărbat din Târgu Frumos prins la volan fără permis de conducere

Redacția
Încarcă...