RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rechizitoriu AgroComplex: procurorii DNA au pus sechestru pe aurul unui fost consilier local! Vezi despre câte kilograme e vorba!

Procurorii DNA a avut o surpriză atunci când au dispus sechestru pe bunurile inculpaților din dosarul „AgroComplex”. Unul dintre aceștia are o adevărată avere într-o instituție specializată în depozitarea aurului.

Este vorba despre cantitatea de 24 de kg de aur  care aparține fostului consilier local Leonard Rusu. Aceasta a fost identificată într-un centru de procesare din Suceava și are valoarea de 3.384.400, adică cu mult mai mult decât este prejudiciul din dosar, 2.045.950 de lei.

Procurorii au mai pus sechestru și pe conturile bancare ale lui Leonard Rusu, unde probabil au avut ce găsi ținând cont că în ultima declarație de avere a omului de afaceri pășcănean datând din 2012, acesta avea aproximativ 2 milioane de lei.

  

Leonard Rusu este acuzat de abuz în serviciu de procurorii DNA deoarece deși a votat împotriva radierii datoriei AgroComplex Lunca Pașcani S.A. a făcut mențiunea că este de acord doar pentru anul 2007.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mihai Dediu a demisionat din conducerea Clubului Sportiv Municipal Pașcani

Răzvan Grecu

Lucrări de turnare a covorului asfaltic pe strada “Ion Creanga”, în funcție de vremea de afară

Marius Parteni

Un nou calvar pentru soferii pascaneni

Redacția
Încarcă...