NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rechizitoriu AgroComplex: procurorii DNA au pus sechestru pe aurul unui fost consilier local! Vezi despre câte kilograme e vorba!

Procurorii DNA a avut o surpriză atunci când au dispus sechestru pe bunurile inculpaților din dosarul „AgroComplex”. Unul dintre aceștia are o adevărată avere într-o instituție specializată în depozitarea aurului.

Este vorba despre cantitatea de 24 de kg de aur  care aparține fostului consilier local Leonard Rusu. Aceasta a fost identificată într-un centru de procesare din Suceava și are valoarea de 3.384.400, adică cu mult mai mult decât este prejudiciul din dosar, 2.045.950 de lei.

Procurorii au mai pus sechestru și pe conturile bancare ale lui Leonard Rusu, unde probabil au avut ce găsi ținând cont că în ultima declarație de avere a omului de afaceri pășcănean datând din 2012, acesta avea aproximativ 2 milioane de lei.

Leonard Rusu este acuzat de abuz în serviciu de procurorii DNA deoarece deși a votat împotriva radierii datoriei AgroComplex Lunca Pașcani S.A. a făcut mențiunea că este de acord doar pentru anul 2007.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Notarii reduc cu 50% onorariile pentru cei care îşi dau casa în plată

Redacția

Liderii PRO România au simțit pe propria piele cât de mult contează autostrada pentru Moldova

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada 1 Decembrie din orașul Târgu Frumos

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site