NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rechizitoriu AgroComplex: procurorii DNA au pus sechestru pe aurul unui fost consilier local! Vezi despre câte kilograme e vorba!

Procurorii DNA a avut o surpriză atunci când au dispus sechestru pe bunurile inculpaților din dosarul „AgroComplex”. Unul dintre aceștia are o adevărată avere într-o instituție specializată în depozitarea aurului.

Este vorba despre cantitatea de 24 de kg de aur  care aparține fostului consilier local Leonard Rusu. Aceasta a fost identificată într-un centru de procesare din Suceava și are valoarea de 3.384.400, adică cu mult mai mult decât este prejudiciul din dosar, 2.045.950 de lei.

Procurorii au mai pus sechestru și pe conturile bancare ale lui Leonard Rusu, unde probabil au avut ce găsi ținând cont că în ultima declarație de avere a omului de afaceri pășcănean datând din 2012, acesta avea aproximativ 2 milioane de lei.

Leonard Rusu este acuzat de abuz în serviciu de procurorii DNA deoarece deși a votat împotriva radierii datoriei AgroComplex Lunca Pașcani S.A. a făcut mențiunea că este de acord doar pentru anul 2007.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Instituţia Consiliului Local nu există pentru primar, când este vorba despre propriul buzunar. Funcţionarii publici, responsabili, trebuie să acopere prejudiciul AgroComplex

Marius Parteni

Lucrările la DJ282 Iaşi – Botoşani se vor finaliza în această toamnă (FOTO)

Redacția

Liberalii intrigați de bugetul pe 2017 întocmit de primarul Dumitru Pantazi

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site