RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Turismul, puternic afectat de războiul din Ucraina. Țara europeană care va pierde 600 de milioane de euro anul acesta din cauza lipsei turiștilor ruși și ucraineni

Sectorul turistic din Cipru este puternic afectat de lipsa turiștilor ruși și ucraineni, autoritățile de la Nicosia estimând pierderi de până la 600 de milioane de euro doar anul acesta.

Cipru este una dintre cele mai apropiate destinații mediteraneene de Rusia și Ucraina pe calea aerului. Acest lucru a transformat insula într-o destinație foarte populară în rândul rușilor și ucrainenilor. Dar acum, ca urmare a interzicerii de către UE a zborurilor din Rusia, absența turiștilor este puternic resimțită în Cipru.

În 2019, turiștii ruși și ucraineni au reprezentat o cincime din toți turiștii din țara insulară. În 2022, numărul sosirilor din Rusia și Ucraina este aproape de zero, potrivit Euronews.

Țara care își raționalizează consumul de apă din cauza secetei. „Dacă nu plouă, nu mai rămâne nimic de făcut”

  

14 Jun, 14:54 | Știri externe

SUA: Autoarea eseului „Cum să-ți omori soțul”, condamnată la închisoare după ce și-a ucis soțul

14 Jun, 13:58 | Știri externe

Dmitri Rogozin vrea un genocid în Ucraina: „Haideți să-i terminăm. Odată pentru totdeauna. Pentru nepoții noștri”

14 Jun, 13:55 | Știri externe

Afacerile din domeniu resimt cele mai grave efecte, în special agențiile de turism locale care lucrează cu mari tour-operatori care se concentrează pe piața rusă.

„Sunt hoteluri, în special în zona Famagusta, Ayia Napa și Protaras, care suferă mai ales din cauza contractelor extinse cu operatori de turism din Rusia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Lovitură DURĂ! Salt Bae, nevoit să-și închidă restaurantul! A fost umilit de un critic culinar: „Are farmecul unui hangar de avioane”

Redacția

Polonia, Ungaria și Slovacia anunță că vor menține RESTRICȚIILE privind importurile de produse agricole din Ucraina

Redacția

Papa FRANCISC a trecut peste problemele de sănătate. Suveranul Pontif s-a întâlnit cu Martin Scorsese

Redacția
Încarcă...