NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Jeff Bezos le-a mulțumit angajaților și clienților Amazon, care i-au plătit zborul în spațiu

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere de 205 miliarde de dolari, le-a mulțumit angajaților și clienților Amazon pentru finanțarea zborului său în spațiu, considerat un eveniment istoric.

Fondatorul Amazon a fost criticat datorită averii sale colosale, în timp ce angajații ar munci în condiții grele și pe salarii mici.

Bezos le-a mulțumit celor care l-au ajutat să strângă bani pentru a zbura în spațiu cu o rachetă, scrie independent.co.uk.

Închisoare secretă, descoperită în subsolul unei cabane din Rusia. E posibil să fi existat și un crematoriu, în subteranul clădirii (VIDEO)

  

20 Jul, 22:27 | Știri externe

Două avioane, aproape de o ciocnire frontală în Paris. Cum a fost evitată tragedia în ultimele secunde pe aeroportul Charles de Gaulle

20 Jul, 18:40 | Știri externe

Motivul incredibil pentru care două surori de 18 de ani au fost executate de un minor de 17 ani, în Brazilia. Doi copii mici au rămas orfani (VIDEO)

„Vreau să îi mulțumesc fiecărui angajat Amazon și fiecărui client Amazon, pentru că voi ați plătit acest drum”, a spus Bezos, râzând. „Vă mulțumesc din tot sufletul”.

Acesta a mulțumit și cetățenilor din Van Horn, un oraș din vestul Texasului, care a devenit „casă” pentru compania Blue Origin. Totodată, Bezos a avut cuvinte de laudă pentru echipa de profesioniști care l-a propulsat în spațiu.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

În timp ce Belarusul a imunizat doar 8% din populație, președintele Lukașenko luptă împotriva medicilor care îl critică

Redacția

Purtarea măştii FFP2 a devenit obligatorie în Austria. Cât costă o astfel de mască

Redacția

Prima înregistrare cu jurnalistul răpit în Belarus: Roman Protasevici are urme de lovituri și se află într-o închisoare din Minsk, susține unul dintre opozanții dictatorului Aleksandr Lukașenko

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site