RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Trompeta primarului spune lucruri trăsnite! (VIDEO)

Cătălin Cojocaru, patronul televiziunii favorite a primarului Dumitru Pantazi, a lansat un atac virulent asupra televiziunii Actualitatea TV. Aflat, încă, sub aburii victoriei obținute de favoritul său Dumitru Pantazi, acesta s-a apucat să răstălmăcească cele spuse de Ciprian Covrig, realizator al emisiunii Presa Loco.

 

  

 

Deși colegul nostru a spus răspicat că nu are nimic cu cei din Luncă și că aceștia au votat corect, totuși Cojocaru a găsit de cuviință să spună tocmai inversul. L-a acuzat pe Covrig că i-a făcut țărani pe cei care au votat cu Pantazi, lucru nespus. Patronul Bit Tv și-a început scrierea spunând despre sine că este un țăran, eu nu-l contrazic, dar cred că îi jignește pe țăranii autentici.

Cât despre noi cei de la Actualitatea TV, atât eu, cât și Marius Parteni, am susținut încă de luni că cei din Luncă au tot dreptul să voteze cu Dumitru Pantazi, indiferent dacă votul lor este decisiv sau nu. 

Cătălin Cojocaru și-a asumat însă rolul de a propaga minciuna, iar noul mandat al favoritului său îi dă aripi și susținere, chiar și materială. Poate vă aduceți aminte cum în stenogramele publicate, viceprimarul Vasile Axinte spunea că Bit TV a luat bani ca să-l susțină pe Dumitru Pantazi, în timp ce noi am refuzat.

Marius Pintilie nu este un produs al televiziunii Actualitatea TV, cum susține Cătălin Cojocaru, el fiind în dese ori criticat pentru că nu s-a implicat mai devreme în lupta cetățenilor cu ApaVital. Actualitatea TV a avut aceeași atitudine față de toți competitorii electorali: am participat la toate conferințele de presă, am publicat toate declarațiile de presă și comunicatele remise redacției, am organizat dezbateri cu toți contracandidații la funcția de primar.

În tot acest timp, Bit TV nu a participat la conferințele de presă organizate de PNL, nu le-a publicat comunicatele de presă sau dreptul la replică atunci când a fost solicitat, iar dezbaterile electorale au fost organizate fără a da șansa tuturor competitorilor electorali să se întâlnească. Cu alte cuvinte, jurnalismul a fost pus în cui pentru a favoriza PSD și pe Dumitru Pantazi.

Ca și jurnalist încerc un regret că nu am reușit să conving cititorii mei că în secolul 21 nu este normal să votezi candidați trimiși în judecată pentru fapte de corupție comise împotriva instituției la a cărei șefie candidează. Nu sunt singurul, toată presa națională a susținut acest lucru. Ambasadorul SUA chiar a făcut un apel în acest sens: să nu fie votați candidații trimiși în judecată pentru fapte de corupție.

După alegeri, întreaga țară a sărit în sus că au fost aleși primari cu probleme penale. Pașcaniul este pus pe o listă a rușinii, deoarece Dumitru Pantazi a fost votat, deși este trimis în judecată pentru fapte de corupție.

În schimb, Cătălin Cojocaru, formator de opinie, se mândrește că l-a votat pe Pantazi și spune că dosarul DNA este subțire și că primarul și restul inculpaților vor fi achitați. Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți de Casație și justișie, instanță la care se judecă dosarul AgroComplex, susține că e anormal să fie votați candidați trimiși în judecată pentru fapte de corupție.

În altă ordine de idei, Actualitatea TV a fost și va fi alături de cetățeni indiferent de cine este la conducerea orașului, iar cei care nu-și pun în aplicare promisiunile electorale formulate în campania electorală vor fi primii criticați.

{youtube}gVBXanCBi8U{/youtube}

 

 

 

 

Related posts

False interese și disperare!

Marius Parteni

Drama micului producător din piețe – De ce nu mai avem clienți?!

Răzvan Grecu

Pantazi, ziariștii și destinul României: „Din cauza voastră a ajuns țara în halul ăsta”!

Marius Parteni
Încarcă...