NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Trei persoane au ajuns la spital după ce au consumat ciuperci culese din pădure

Condițiile meteorologice din ultima perioadă, în care ploile au alternat cu perioadele însorite, au favorizat apariția ciupercilor.

Trei persoane au ajuns la Spitalul Municipal în cursul zilei de ieri după ce au consumat astfel de produse . Locuitorii din mediul rural cred că pot distinge ciupercile comestibile de cele otravitoare, însă cei care susţin că sunt mari cunoscători ajung primii pe patul de spital cu indigestii sau intoxicaţii, acestea fiind un aliment greu digerabil.

Dr. Diana Acsinte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal atenţionează pășcănenii să consume ciuperci cumpărate doar din locuri autorizate şi nu de pe marginea drumului, culese din pădure de „specialişti”. Medicii atenționează populația că este periculos consumul de ciuperci, existând posibilitatea ca ele să fie otrăvitoare. Mai mult, specialiștii spun că, din cauza mutațiilor, multe dintre ciupercile care erau comestibile anterior au devenit periculoase pentru sănătate.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Din cauza unui borcan de bulion o femeie a rămas fără un ochi

Oana Cordoneanu

109 locuri de muncă vacante la Pașcani prin ALOFM. 502 oferte în străinătate prin rețeaua Eures. Cele mai bine plătite locuri sunt pentru medici, asistenți medicali și bucătari șef (DOC)

Oana Cordoneanu

Ambulatoriul Spitalului Municipal va fi închis de Rusalii

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site