NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Trei bărbați, din județul Iași, băgați în spital de partenerele de viață. Unul a fost lovit cu scaunul în cap

Noapte de pomina in judetul Iasi. Cel putin trei femei si-au batut barbatii de i-au bagat in spital.

In acesta noapte, la serviciul 112, s-au primit mai multe apeluri privind cazuri de violenta domestica. In trei dintre acestea insa, victimele au fost barbatii, iar agresorii sotiile sau concubinele acestora.

„Este vorba despre barbati care solicitau politia si asistenta medicala, declarand ca au fost agresati de catre sotie/concubina. Astfel, un barbat de 45 ani din Tibana a anuntat 112 ca a fost agresat de sotie cu o coasa, acesta nefiind la primul conflict. De fiecare data sotia a fost agresorul dar tot ea fiind cea care a sunat si la ambulanta. Barbatul a refuzat transportul la spital, in schimb sotia a dorit consult medical de specialitate in UPU a Spitalului Sfantul Spiridon. Un alt caz este al unui barbat de 35 ani din Popricani care a fost agresat cu un obiect contondent din lemn de catre sotie. In urma agresiunii s-a ales cu traumatism la nivelul coloanei lombare si a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie. Tot la Neurochirurgie a ajuns in aceasta noapte si un barbat de 41 de ani din localitatea Farcaseni, dupa ce a fost lovit de concubina sa cu un scaun in cap. A fost dirijat la spital, barbatul suferind un traumatism cranian minor si o contuzie de glezna”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD Iasi.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Serialele ne afectează la fel de mult ca jocurile de noroc. Psiholog Anca Maftei: “Apare o falsă senzație de relaxare, dar e o iluzie, o păcăleală”

Redacția

Primarul Pantazi susține că Spitalul Municipal Pașcani are tot ce-i trebuie pentru a funcționa

Răzvan Grecu

O fetiță a ajuns la spital, după ce a căzut în cap de pe un tobogan

Oana Cordoneanu
Încarcă...