NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate Știrea zilei

Focare de coronavirus la Spitalul Municipal Pașcani și Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae”

Două focare noi de coronavirus au fost anunțate de Direcția de Sănătate Publică Iași. Conform comunicatului de presă transmis în această după-amiază, sunt anunțate focare de infectare la nivelul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani și Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae”.

Trei pacienți ai unității medicale, internați pe secția de Neurologie au fost depistați pozitiv cu coronavirus, în urma testelor realizate. Doi pacienți au fost externați și vor fi monitorizați la domiciliu, iar cel de-al treilea pacient a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, secția ATI.

Potrivit informațiilor deținute de reporterii NewsPașcani.com în ultimele zile sunt realizate în medie câte 10 teste în rândul pacienților care prezintă simptomele bolii.

La nivelul Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae” doi beneficiari și doi salariați sunt infectați cu coronavirus. Salariații au fost izolați la domiciliu și vor fi monitorizați de medicul de familie, iar în cazul beneficiarilor, aceștia au fost izolați în centru. De asemenea s-a efectuat și dezinfecția spațiilor.

  

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Iași s-au înregistrat 6 noi cazuri de infecție cu Covid-19.

Advertisements

Related posts

O pășcăneancă a încercat să se sinucidă cu pastile, supărată pe medicul de familie

Răzvan Grecu

De ce unii membri ai familiei fac COVID și alții nu, deși stau în aceeași casă? Explicația medicului Beatrice Mahler

Redacția

Cum îți faci copilul să mănânce mai multe legume?

Redacția
Încarcă...