NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
SănătateȘtirea zilei

Focare de coronavirus la Spitalul Municipal Pașcani și Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae”

Două focare noi de coronavirus au fost anunțate de Direcția de Sănătate Publică Iași. Conform comunicatului de presă transmis în această după-amiază, sunt anunțate focare de infectare la nivelul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani și Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae”.

Trei pacienți ai unității medicale, internați pe secția de Neurologie au fost depistați pozitiv cu coronavirus, în urma testelor realizate. Doi pacienți au fost externați și vor fi monitorizați la domiciliu, iar cel de-al treilea pacient a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, secția ATI.

Potrivit informațiilor deținute de reporterii NewsPașcani.com în ultimele zile sunt realizate în medie câte 10 teste în rândul pacienților care prezintă simptomele bolii.

Advertisements

La nivelul Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae” doi beneficiari și doi salariați sunt infectați cu coronavirus. Salariații au fost izolați la domiciliu și vor fi monitorizați de medicul de familie, iar în cazul beneficiarilor, aceștia au fost izolați în centru. De asemenea s-a efectuat și dezinfecția spațiilor.

Advertisements
  

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Iași s-au înregistrat 6 noi cazuri de infecție cu Covid-19.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nelu Tătaru, despre vaccinul anti-COVID-19: „Va fi gratuit și nu va fi obligatoriu“

Redacția

Iașul, o nouă zi pe primul loc după București la numărul de cazuri COVID-19

Redacția

S-a decis. Iașul va da 8 milioane de euro pentru spitalul mobil de la Lețcani

Redacția
Încarcă...