NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Transportul în comun de la RAGCL merge bine. Pe timpul verii, baza e autocarul cu aer condiționat

Pe primele 6 luni ale anului, bilanțul RAGCL pe compartimentul transportului în comun a fost bun, potrivit directorului Georgeta Sandu. Pentru că pe timpul verii elevii nu mai fac naveta la școlile din Pașcani, conducerea RAGCL va propune Consiliului Local modificarea orarelor curselor între oraș și suburbii.

În primele 6 luni ale anului, veniturile din activitatea de transport în comun ale RAGCL au fost constante, datorită contractului cu Casa Județeană de Pensii și a curselor speciale care au fost solicitate regiei de numeroase ori. „Până acum bilanțul la 6 luni a fost foarte bun. Am reușit – și suntem singurii din județ – să luăm și banii de la Casa de Pensii pentru deportați, pe care până acum îi suporta Primăria. Noi am găsit înregistrată obligativitatea Casei de Pensii de a face plata asta și am reușit până la urmă să încasăm în fiecare lună plata pentru această categorie de clienți. Am reușit să ne descurcăm foarte bine”, a spus Georgeta Sandu.

Advertisements

În perioada verii încasările scad, datorită vacanțelor școlare în care copiii nu-și mai fac abonamente. Unele curse devin neperformante, iar conducerea va solicita Consiliului Local modificarea orarelor. Regia se bazează foarte mult în această perioadă pe autocarul cu aer condiționat, care poate fi folosit pentru excursii în perioada estivală cu temperaturi crescute.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Creștere spectaculoasă a firmei Siretul

Redacția

Cum vrea ANAF să îi prindă pe cei care fac comerț online și nu își declară veniturile

Redacția

Noul patron al CFR Marfă vrea să preia o firmă feroviară din Grecia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site