NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Traficul feroviar pe ruta Iași-Pașcani afectat de furtul unor transformatoare, în zona Sârca–Tg. Frumos

Doi tineri din Târgu-Frumos, de 19 respectiv 24 de ani, au fost arestați pentru 29 de zile de judecătorii pășcăneni sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și semnalizare falsă.

 

 Polițiștii de la Transporturi Feroviare Iași i-au prins pe cei doi în flagrant în timp ce furau transformatoare de la un echipament montat pe un stâlp de la linia electrică. Agenții de Poliție i-au prins în flagrant în timp ce sustrăgeau componentele, în noaptea de 3 februarie 2013. Oamenii legii au stabilit că aceștia au acționat și cu două zile înainte.

  

 Potrivit procurorilor, furtul din noaptea de 30/31 ianuarie a fost cel care a dat bănuieli Polițiștilor de la TF. Cum la fața locului erau pregătite alte transformatoare pentru a fi sustrase aceștia au supravegheat zona, așteptând indivizii să se întoarcă. Ei au căzut în plasa polițiștilor în noaptea de 3 februarie.”Paguba este de 6.000 lei. Pentru fapta lor tinerii riscă 18 ani de închisoare”, ne-a declarat Codrin Sîrcu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.         

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un bărbat din Hărmănești a murit în remorca unui tractor

Oana Cordoneanu

Poliţist de frontieră, găsit împușcat în cap de colega sa de patrulă

Redacția

53 de sancțiuni aplicate de polițiștii pășcăneni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site