NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Traficul aerian către și dinspre Berlin, afectat de greva angajaților Aeroportului Brandeburg: „Vor fi întârzieri mari și anulări de zboruri”

Tot traficul aerian către și dinspre Berlin va fi afectat de greva de avertisment de miercuri, 25 ianuarie, anunțată de sindicatul Verdi pe Aeroportul Berlin Brandeburg „Willy Brandt“ (BER). Serviciile de handling la sol, compania aeroportuară și securitatea aviației sunt afectate.

Compania aeroportuară a anunțat că „unele zboruri regulate de pasageri nu vor avea loc și, prin urmare, a informat toți partenerii despre greva de avertisment prevăzută”, informează ziarul Bild. Pasagerii trebuie să se aștepte la „întârzieri severe și la anulări de zboruri”. Tot traficul aerian către și dinspre Berlin va fi afectat de greva de miercuri, „care va avea loc toată ziua, la începutul schimbului de tură, și se va încheia seara târziu”.

Advertisements

În jur de 300 de decolări și aterizări sunt planificate pentru miercuri în aeroportul situat la 24 de kilometri de Berlin, cu un total de 35.000 de pasageri. Sindicatul face presiuni asupra negocierilor privind contractul colectiv de muncă. Verdi cere cu 500 de euro în plus pe lună pentru angajații serviciilor de handling la sol și ai companiei aeroportuare. Handlingul pasagerilor cuprinde orice fel de asistenţă acordată călătorilor care sosesc, pleacă sau sunt în tranzit, inclusiv verificarea biletelor şi a documentelor de călătorie,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Explozie puternică lângă Viena, două etaje ale unui bloc de locuințe complet devastate. ”Exact ca explozia unei bombe, casa s-a cutremurat”

Redacția

Record de îmbolnăviri cu Covid în Italia. S-au înregistrat peste 170.000 de noi cazuri, în ultimele 24 de ore

Redacția

Miliardarul Richard Branson a suferit mai multe leziuni corporale în urma unui accident de bicicletă în Insulele Virgine Britanice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site