RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Titularizare la Suceava: 12% din candidați nu s-au prezentat la examen / Dintre cei care au ajuns, 7% nu au mai predat lucrările la final

111 candidați au lipsit și 58 nu și-au predat lucrările, la examenul de Titularizare în județul Suceava, anunță Știri Suceava.

929 de candidați s-au înscris inițial la examenul de titularizare în învățământ, care a avut loc miercuri, în județul Suceava. La examen au mai ajuns doar 818 candidați (12% au lipsit), dintre care, la final, doar 760 au predat lucrările către comisia de organizare.

După două ore de la începutul examenului, 58 de candidați s-au retras din motive personale și nu au mai predat lucrările.

Niciun candidat nu a fost eliminat din examen.

  

Citește și…

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PNL propune un armistiţiu pentru susţinerea Guvernului minoritar PNL-UDMR pe perioadă determinată

Redacția

Wimbledon: Beatriz Haddad Maia vs Sorana Cîrstea – Românca, la un meci de performanţa carierei la Londra

Redacția

Londra, după ce Putin a anunțat mobilizare parțială: „Nicio amenințare și propagandă nu pot ascunde faptul că Ucraina câștigă”

Redacția
Încarcă...