RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Teren de Strongman la Târgu Frumos

Doi tineri din organizația nonguvernamentală Asirys, pasionați de culturism și sport, au  amenajat în curtea Clubului Copiilor din Târgu Frumos, o sală pentru a practica sportul “strongman”.

 

Scopul este să dezvolte prima comunitate de strongman din regiune, astfel că toţi tinerii care îşi doresc să-şi dezvolte forţele, sunt invitaţi de luni până sâmbătă, în intervalul 16:00 – 20:00, la cursul de strongman. Abonamentul lunar este de 60 de lei, iar dacă veniţi cu un prieten, beneficiaţi de o reducere de câte 10 lei. O şedinţă este 7 lei. Banii din abonamente vor fi investiţi în amenajarea unei poteci pentru biciclişti, pe Dealul Buznei. 

  

‪Strongman este un sport, destul de puţin cunoscut în România, care propune activităţi de creştere a forţei şi rezistenţei. La compeţiile internaţionale, probele pot fi ridicarea pietrelor, trasul unui tren, mers tractând un camion etc. Cel mai faimos concurs de acest tip este ” World’s Strongest Man”. La nivel internaţional există o federaţie a strongman-ilor (http://www.strongmansport.org/), iar din această lună, puteţi practica şi în Tîrgu Frumos, acest sport!

 

Actvitatea este organizată în cadrul Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, un proiect implementat de Asociaţia SUPER TINERI ASIRYS în oraşul Tîrgu Frumos, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondul ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG.

Mai multe detalii aici: 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Misiunile pompierilor români în Grecia continuă (Video)

Redacția

IPS Mitropolit Teofan în vizită pastorală la parohii din Protopopiatul Pașcani (FOTO)

Redacția

Imagini dintr-o sală de dans cu fata căreia medicii i-au reatașat brațele amputate într-un accident. Alexia repetă alături de colegi (VIDEO)

Redacția
Încarcă...