NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tentativele suicidare din ce în ce mai dese în zona Pașcaniului: o adolescentă de 16 ani și o femeie de 46 de ani au încercat să-și pună capăt zilelor în ultimele 24 de ore

Personalul de la compartimentul de primiri urgențe notează săptămânal cazuri noi de ingerare medicamentoasă voluntară. Uneori se întâmplă să fie cazuri singulare, însă adesea apar semnalate consecutiv.

 În cursul zilei de ieri, în secția CPU au fost transportate două persoane de sex feminin care au încercat să-și încheie socotelile cu viața. O tânără de 16 ani din Pașcani și o femeie de 46 ani din Vânători au fost aduse cu Ambulanța în urma la Spitalul Municipal Pașcani în urma ingerării voluntar medicamentoasă.

  

Momentan starea acestora este stabilă.

 Ne putem raporta la aceste cazuri ca la un fenomen din ce în ce mai accentuat în ceea ce privește rata suicidului, reamintind că în ultima perioadă au fost sesizate numeroase tentative de suicid prin înghițire de  pastile.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Numărul de infectări din ultimele 24 de ore scade sub 1.000. Au fost făcute doar 6.607 teste. Numărul pacienților la ATI rămâne ridicat

Redacția

Bilanţul epidemiei de rujeolă: judeţul Iaşi, locul 24 în ţară cu 60 de cazuri

Redacția

O nouă zi cu peste 4.000 de îmbolnăviri. Record de pacienți la ATI

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site