NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneancă condamnată pentru delapidare

  În ziua de 22.07.2014, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, a fost  identificată şi reţinută  condamnata T. Adina, de 35 ani din mun. Paşcani.

 

  

 Adina Gabriela Tofan, a fost angajată la Banc Post Paşcani în funcţia de ofiţer cont la Compartimentul Operaţiuni Bancare în lei şi valută, respectiv casier, în perioada 2001-noiembrie 2011. Prin efectuarea de operaţiuni frauduloase care nu au fost înregistrate în sistemele informatice ale băncii, a accesat fără consimţământul proprietarilor conturile a 70 de persoane, semnând în fals numele acestora, ordinele de retragere şi depunerele de numerar. Şi-a însuşit din conturile persoanelor fizice , sume de bani, creând un prejudiciu total al băncii Banc Post de 763.429 lei şi 35.237 euro, iar cetăţenilor nedespăgubiţi în sumă de 23.380 lei şi 6.923 euro.

Cea în cauză poseda mandatul de executate a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Paşcani şi este condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de delapidare.
Femeia a fost depusă în Penitenciarul Bacău.

 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Daniel Horodniceanu, noul șef al DIICOT

Redacția

Dosarul „Perla Neagră”: Crăciunescu și-a amânat audierea, Pantazi vorbește la final!

Răzvan Grecu

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii pășcăneni. Șoferul a oferit 100 de lei mită, pentru a nu fi verificat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site