NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Temperaturile minime ajung sub pragul înghețului

 

Meteorologii anunță temperaturi sub valorile normale pentru această perioadă și ploi pe arii extinse. Valorile termice minime ajung în unele regiuni aproape de -4 grade. 

 

19 septembrie 2019. Meteorologii avertizează: temperaturile scad simțitor în toate regiunile țării. Potrivit vremea.ro, în nordul teritoriului vremea se va ameliora ca aspect, însă în sud va fi o veritabilă zi de toamnă și va ploua pe spații relativ extinse, deși cantitățile de apa estimate de Vremea.ro a se înregistra nu vor fi semnificative. Ca urmare a înseninării din noaptea de miercuri spre joi în nordul țării, local în depresiunile din estul Transilvaniei și izolat în vestul Transilvaniei, Maramureș și nordul Moldovei temperaturile minime vor cocheta cu pragul înghețului, în depresiunile Giurgeu și Ciuc fiind așteptate minime de -4…-2 grade Celsius.Vântul va sufla slab până la moderat în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat în estul Dobrogei.

Prognoza meteo joi, 19 septembrie anunță temperaturi până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș, 15-20 de grade în Banat și Crișana, 12-17 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

ANM, vremea săptămâna 19.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sudvestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

 sursa www.a1.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public pe 2019 în dezbatere publică

Răzvan Grecu

DREPT LA REPLICĂ

Redacția

Consilierii județeni au fost repartizați pe comune. Iată cine răspunde de zona Pașcani și Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site