NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Fetiţă care se plimba cu bicicleta, accidentată grav de un TIR

O fetiţă în vârstă de 9 ani a fost victimă a unui accident rutier, fiind lovită de un TIR zilele trecute. Aceasta se deplasa pe şosea cu o bicicletă în momentul în care a fost acroşată. Momentan, se află în stare foarte gravă în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, având nevoie de îngrijiri de specialitate.

 

Medicii spun că starea sa este foarte gravă, suferind mai multe leziuni cu care îi pun viaţa în pericol, imediat ce a ajuns la spital intervenindu-se şi chirurgical. Gravitatea este dată de faptul că fetiţa a suferit o politraumă, adică sunt afectate cel puţin două organe cu risc vital.

„Are nevoie de tratament de specialitate, inclusiv chirurgical, însă sperăm ca evoluţia să fie favorabilă. Este vorba despre un traumatism multiplu şi cu risc vital”, a precizat dr. Tamara Roşu, medic-şef UPU de la Spitalul de Copii şi purtător de cuvânt.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Spitalul General Cai Ferate Pascani are nevoie urgenta de anestezist

Redacția

Aproximativ 15.700 de medici români lucrează în străinătate, conform un studiu realizat de Asociaţia Română pentru Promovarea Sănătăţii

Redacția

Interviu cu Daniela Onofraș, ambasadoare Pellamar: “Să investiţi în voi şi să nu vă opriţi din a vă dezvolta!”

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site