NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tată monstru: Și-a bătut fiica în vârstă de 10 ani cu pumnii, picioarele și un cablu

Inconștiența și cruzimea de care dau dovadă o parte din părinți i-a șocat pe medicii din Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 

 Cel mai grav a fost cel al unei fetițe de doar zece ani din localitatea Ciohorăni al cărei tată a lovit-o cu bestialitate. Ion Ciubotaru a consumat mult alcool după care a început să își agreseze fiica cu pumnii, picioarele dar și cu ajutorul unui cablu. În urma loviturilor fata a căzut cu capul de ciment.

 Vecinii au chemat ambulanța care a transportat-o pe fetiță la Spital. Aici medicii au stabilit că minora a suferit un traumatism la cap cu pierderea cunoștinței, mai multe contuzii la spate și pe burtă. Cu toate că starea fetiței era foarte gravă, cei doi părinți au refuzat transferul acesteia la Iași.

Medicii pășcăneni au cerut ajutorul polițiștilor care au întocmit un dosar penal pe numele tatălui pentru violență intrafamilială.

 Un alt caz important, a fost cel al unui băiat de 12 ani din Pașcani, care a ajuns la Spital după ce s-a bătut cu niște prieteni. În fața medicilor, Robert T. a mințit spunând că este vorba despre o căzătură după ce s-a împiedicat. Însă, traumatismele de la mână, față și dinți arătau cu totul altceva. Drept urmare, medicii pășcăneni au fost nevoiți din nou să ceară ajutorul polițiștilor pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Campanie de informare privind accesarea de fonduri europene pentru agricultură, la Brătești

Oana Cordoneanu

Câţi bani iau, în mână, procurorii ieșeni. Lefurile ajung la 3.000 de euro pe lună

Redacția

12% din populația Pașcaniului a depus cereri pentru ajutor la căldură

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site