NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Părinți inconștienți! Copii loviți din lipsă de supraveghere

Părinții nu mai au timp să își supravegeze copiii. Acest lucru rezultă și din cazurile ajunse ieri în Compartimentul Primi Urgențe  Pașcani, când patru minori au ajuns la Spital după ce s-au lovit destul de serios.

 

 Un copil de 10 ani din Hărmănești a suferit un traumatism la cap după ce a căzut din scrânciob. Acesta și-a făcut vânt prea puternic, iar când scrânciobul a ajuns la jumătate de metru de pământ, minorul s-a dezechilibrat și a căzut în cap. Medicii pășcăneni l-au stabilizat și l-au redirecționat către Spitalul ”Sfânta Maria” Iași.

 Un alt copil de numai 3 ani din Heleșteni a fost mușcat de față de câinele din curte, după ce părinții nu l-au supravegheat. Patrupedul l-a mușcat puternic de nas provocându-i o plagă mușcată. După ce i-au oferit tratament de urgență, medicii din CPU Pașcani l-au direcționat către Clinica ORL Iași.

 Ultimul caz ajuns aseara la Urgențe, este cel al unui copil de 4 ani din Pașcani care și-a strivit un deget în scranciob. Minorul se juca  când, din neatenție și-a prins degetul la una din îmbinările scrânciobului. La fel ca și ceilalți copii, micuțul a primit îngrijirile necesare de la medicii urgentiști.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Fata găsită într-un garaj din Pașcani este gravidă. Mâine urmează să fie transferată într-un Centru de Plasament

Răzvan Grecu

Medicii de familie nu mai au vaccinuri

Redacția

FEMEIE IMOBILIZATĂ LA PAT DUPĂ O CĂZĂTURĂ PE GHEAȚĂ. Trei copii suferă din cauza acestui chin

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site