RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos intră în atmosfera de sărbătoare! Se aprinde iluminatul festiv și va avea loc un concert de colinde

În acest weekend, orașul Târgu Frumos intră oficial în sărbătorile iernii. Sâmbătă, de la orele 16.30, se va aprinde iluminatul festiv, iar duminică, începând cu orele 17.00 va avea loc un concert de colinde susținut de Corala “Invierea” , dirijată de Florin Călărașu.

Cele două evenimente au fost anunțate pe pagina de Facebook a instituției, de către purtătorul de cuvânt, Dragos Păduraru. “In acest weekend se anunta doua evenimente importante care sa ne ajute sa intram, cu bucurie, in atmosfera sarbatorilor de iarna. Sâmbăta 12.12.2015 de la ora 16:30 se va aprinde oficial, iluminatul festiv. In fiecare an ne-am dorit sa aducem ceva nou orasului in ceea ce priveste iluminatul specific acestor sărbători, speram ca, si anul acesta, alegerile noastre sa va încânte. Duminica 13.12.2015 de la ora 17:00 la Casa de Cultura va avea loc un concert de colinde sustinut de Corala “Invierea” sub bagheta dirijorului Florin Calarasu. Concertul este organizat de Primaria Targu Frumos in parteneriat cu Protopopiatul Pascani”.

  

În acest fel, târgoveții se vor bucura de cele pregătite de autorități, și vor intra în atmosfera de sărbătoare, așa cum se cuvine. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primăria Târgu Frumos: Concurs pentru un post vacant

Oana Cordoneanu

Exercițiu de simulare a unui incendiu la o pensiune din județul Iași (FOTO)

Redacția

Protest la Târgu Frumos: Angajații unui procesator de carne au format un lanț uman în poarta unității, nemulțumiți că nu și-au primit salariile (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...