RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Târg de mărțișoare și produse tradiționale în piațeta din fața Primăriei Pașcani (DOC)

Eveniment organizat la Pașcani pentru a întâmpina cel mai frumos anotimp al anului. Vineri, 28 februarie, va avea loc un târg de mărțișoare și produse tradiționale, care își propune promovarea vechiului obicei al dăruirii, la început de primăvară, al micilor obiecte artizanale cu rol protector, precum și a meșteșugului care stimulează creativitatea, originalitatea și inspirația ce dau naștere unor mărțișoare deosebite .

Pe lângă acestea, pășcănenii vor putea  găsi produse tradiționale, apicole, și multe altele.  Evenimentul se va desfășura în piațeta din fața Primăriei Pașcani și va fi organizat de Direcția pentru Agricultură Județeană și Asociația API SMOLD Iași.

Acesta face parte din programul activităților culturale, sportive și educative organizate în municipiul Pașcani, în perioada februarie-iunie 2020. 

Proiectul de hotărâre privind Programul de activități culturale, sportive și educative organizate la nivelul Municipiului Pașcani, în perioada februarie – iunie 2020 se află pe ordinea de zi a ședinței programate joi, 20 februarie 2020, iar pentru organizarea acestora a fost supusă spre aprobare suma de 110.000 lei.

  

Related posts

Zilele „Mihail Sadoveanu” la a 41-a ediție. Manifestări culturale, religioase și un concurs de pescuit în memoria marelui scriitor

Oana Cordoneanu

Cele mai bune zece filme din lume care abordează tematica unor criminali în serie reali sau fictivi

Redacția

Clujul ne poate sufla şi titlul de Capitală a Cărţii. ”Nu am sentimentul că suntem pregătiţi”

Redacția
Încarcă...