NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Echipa ”MironoBot” premiată la o competiție demonstrativă de robotică

Succes înregistrat de echipa ”MironoBot”, de la Liceul  Teoretic ”Miron Costin” Pașcani, în cadrul unei competiții demonstrative de robotică, la concursul internațional  First Tech Challenge.

Evenimentul a avut loc pe 15 februarie, la Universitatea Politehnica din București. Când pasiunea se întâlnește cu priceperea și entuziasmul, atunci rezultatele sunt pe măsura muncii depuse. Tinerii au obținut locul al II-lea și au concurat cu alte echipe din țară.

Concurența este mare, iar miza, extrem de ridicată: echipele cu tradiție vor să-și continue performanța, în timp ce cele noi vor să arate că merită un loc în top.

Tinerii din Pașcani vor intra în teren pentru a-și testa roboții, pentru că vor mai avea de trecut câteva etape în diferite orașe din țară, iar în funcție de rezultatele obținute vor putea participa la Campionatul Mondial FIRST Tech Challenge (FTC)  din SUA.

Viitorul poate fi unul mai bun prin intermediul tehnologiei. Programul le oferă șansa tinerilor de a intra într-o comunitate de top, unde își pot descoperi adevăratul potențial. Echipa ”MironoBot” are nevoie de susținere financiară în acest parcurs. Persoanele care doresc să sprijine, să promoveze educația și performanța pășcăneană, și vor să le vină în ajutor tinerilor, o pot face pe pagina de Facebook sau instagram mironobot_ro154.   

Advertisements
Loading...

Related posts

Școala Specială din Pașcani implicată în Programul MOL” Pentru sănătatea copiilor” 2013

Răzvan Grecu

Propunere inedită: Bani pentru elevii care obțin note mari

Redacția

S-au publicat rezultatele la examenul de Titularizare 2016

Redacția
Încarcă...