NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SURSE Modificări-surpriză ale oamenilor PNL la nivelul funcțiilor de conducere din Camera Deputaților

Într-o ședință cu ușile închise, liderii PNL și-au ales oamenii din Biroul Permanent al Camerei Deputaților, dar și din alte structuri de conducere, fiind unele suprize. 

Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin

Jocurile de culise din partidul condus de Nicolae Ciucă au dus la unele rezultate suprinzătooare în ceea ce privește persoanele care vor avea funcții de conducere la nivelul conducerii Camerei Deputaților în următoarea sesiune parlamentară. 

De exemplu, la nivel de Birou Permanent nu va mai fi vicepreședinte Florin Roman. Cum s-a întâmplat acest lucru? La alegerea unor noi funcții, în urma unor negocieri poltice, deputatul Florin Alexe a reușit să câștige funcția de vicepreședinte. Acest lucru s-a întâmplat însă în lipsa lui Florin Roman, care a candidat, dar nu a fost acolo. A fost o victorie-supriză pentru majoritatea liberalilor. 

  

Potrivit informațiilor „Adevărul”, inițial ar fi vrut să candideze și Raluca Turcan, fost ministru al Muncii și fostă lideră a grupului PNL, pe vremea când liberalii erau în opoziție. Turcan nu este însă în cele mai bune relații cu actuala condcuere, dar nici nu e în conflict, fiind mai degrabă moderată în raport cu echipa Ciucă. 

Advertisements

Numirea neașteptată și la Apărare

Advertisements

Un nou președinte a fost ales și pentru Comisia de apărare,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iohannis: Avem astăzi oportunitatea şi mijloacele de a regândi un sistem de sănătate vulnerabilizat de lipsa de investiţii adecvate timp de câteva decenii

Redacția

Republicanii din Camera Reprezentanților cer Facebook să păstreze toate comunicările cu FBI privind povestea laptopului lui Hunter Biden

Redacția

Ciucă și Ciolacu, întrevedere cu Juri Ratas. Ce au discutat liderii Coaliției cu șeful Parlamentului Estoniei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site