NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Surse: Ioniță și Crăciun ar putea rămâne fără sprijinul politic al PDL

Reforma dorită de PDL la nivel de țară vizează și organizația locală a formațiunii conduse de Ioan Ioniță. Demisia de ieri a lui Emil Boc și a întreg Biroului Politic Național a fost discutată și la nivel de organizație județeană.

Nu au apărut încă nume ale unor lideri politici care să își asume procesul de reformare, dar se caută vinovații pentru eșecul de la locale. Cel mai probabil după ședința Colegiului Director de duminică, la nivel de organizație județeană vor ieși la iveală nume noi.

Advertisements

Revenind la alegerile locale, parlamentarii ieșeni ai PDL suspectează trădări în teritoriu. Surse au declarat pentru newspascani.com faptul că președintele Ioan Ioniță ar urma să fie schimbat din funcție. Mai mult, acesta cât și celălalt consilier PDL, Emil Crăciun, ar putea rămâne fără sprijin politic și vor fi demiși din funcțiile de consilieri. Ioniță este suspectat că a colaborat cu PSD la aceste alegeri, în timp ce lui Crăciun i s-a reproșat faptul că nu s-a implicat în organizarea alegerilor locale din Colegiul 5 așa cum a fost desemnat de conducerea organizației județene.

  

Contactat telefonic pentru a comenta demisia lui Boc și zvonurile potrivit cărora ar rămâne fără șefia PDL și funcția de consilier local, Ioan Ioniță a spus: „Demisia lui Emil Boc și a întregului Birou Politic Național arată că ne dorim o reformă. Dacă stăm bine să analizăm, trei partide s-au unit împotriva noastră. Ei au obținut peste 50%, noi în jur de 17%. Dacă se împarte procentul lor suntem aproximativi egali. Cât privește tradarea din alegerile locale, pot să vă spun că nu e cazul Pașcaniului. Am auzit niște discuții legate de unele organizații din județ. Dar, mai multe vom afla probabil săptămâna viitoare”.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Greșeli în favoarea PSD, la stabilirea componenței Biroului Electoral Pașcani! USR ar fi fost de acord! (DOC)

Răzvan Grecu

Senatorul Sorin Lazar: “Votul sau glontul?”

Redacția

Alegeri în organizațiile PSD din teritoriu. Urmează cele pentru președenția organizației județene

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site