NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Surpriză plăcută: bucureştenii merg în proporţie de 36% la teatru, într-un procent similar cu londonezii şi parizienii

Bucureştenii merg la spectacole de teatru în proporţie de 36%, procent ce aliniază Bucureştiul în rândul unor capitale europene precum Londra, Paris sau Viena, conform studiului realizat de IMAS Marketing şi Sondaje la cererea Teatrului Nottara, ce are ca temă publicul bucureştean de teatru.

 

Teatrul Nottara a organizat o nouă ediţie a „Grupului de Dialog Teatral”, care a avut loc miercuri, 24 februarie, la Institutul Maghiar Balassi din Bucureşti. „Grupul de Dialog Teatral” este o iniţiativă a Teatrului Nottara, lansată în anul 2007, care doreşte să aducă în discuţie probleme şi subiecte de actualitate din lumea teatrală.

  

În prima parte a întâlnirii au fost prezentate rezultatele celui mai nou studiu asupra publicului bucureştean de teatru, realizat de IMAS Marketing şi Sondaje, la cererea Teatrului Nottara.

Moderatorul evenimentului a fost Marinela Ţepuş, manager al Teatrului Nottara, iar invitaţi au fost Alin Teodorescu, sociolog, director IMAS, care a prezentat rezultatul studiului, împreună cu membri ai echipei sale de proiect. Pe de altă parte, la conferinţa de presă au fost prezenţi, printre alţii, Mihaela Păun – director ARCUB, Carmen Croitoru – directorul Institutului Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală – INCFC, echipa de proiect (sociologi) a INCFC, producători independenţi de producţii teatrale şi profesorul universitar Vintilă Mihăilescu, antropolog.

 

 Sursa: descopera.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Aeroportul Suceava, redeschis după ce a fost modernizat. IPS Pimen a oficiat slujba de sfinţire

Redacția

Google te urmăreşte pretutindeni. Cum poţi să asculţi şi să ŞTERGI tot ce ai căutat vreodată pe el

Redacția

Când vor merge românii să-şi voteze primarii. Data propusă de AEP pentru alegerile locale 2016

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site