RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

SUA rețin la sol 171 de avioane Boeing, după ce un avion Alaska Airlines și-a pierdut un geam

Autoritatea SUA de reglementare a aviației a oprit la sol sâmbătă 171 de avioane Boeing, transmite BBC. Ordinul a fost dat după ce un avion Alaska Airlines și-a pierdut un geam, dar a aterizat în siguranță.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a declarat că inspecțiile care urmează acestui incident vor afecta 171 de avioane. Vineri, zborul Alaska Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgență în statul american Oregon. Avionul, care transporta 177 de pasageri și echipaj, a aterizat în siguranță în Portland.

Aeronava a pierdut o secțiune din fuselaj în aer, fiind nevoit să aterizeze de urgență vineri, în statul american Oregon, anunță BBC.

Avionul Boeing 737 Max 9 al companiei Alaska Airlines s-a întors la Portland după 35 de minute de zbor spre California, după ce o secțiune exterioară, inclusiv un geam, a căzut. Alaska a precizat că 177 de pasageri și membri ai echipajului se aflau la bord și „a aterizat în siguranță”. Compania aeriană a declarat că va bloca „temporar” la sol toate cele 65 de aeronave 737 Max 9 ale sale pentru a efectua inspecții.

  

Agenția Federală de Aviație din SUA a precizat că avionul „s-a întors în siguranță… după ce echipajul a raportat o problemă de presurizare”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Un român din Scoția s-a oferit să îl tundă gratis pe Regele Charles. Reacția monarhului britanic

Redacția

Ministrul britanic al sănătății susține că nu va urma exemplul Austriei în ce privește vaccinarea obligatorie

Redacția

SUA, atac cu dronă împotriva ISIS-K

Redacția
Încarcă...