RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Începe școala, dar doar pentru o lună/ Când urmează vacanța de schi, diferită în fiecare județ/ Structura anului, pe cursuri și vacanțe

Prima zi de cursuri din anul 2024 este luni, 8 ianuarie, și aceasta deschide modulul 3 de cursuri, transmite EduPedu. Elevii și profesorii merg la școală până vineri, 9 februarie, 16 sau 23 februarie 2024, când vor începe vacanța de schi de o săptămână, decisă diferit de la un județ la altul, potrivit structurii anului școlar 2023-2024 pe care o puteți consulta mai jos, alături de calendare pentru fiecare județ, care se pot descărca în calculator/telefon.

Acest modul care începe luni, 8 ianuarie, după două săptămâni de vacanță începute pe 22 decembrie 2023, are o durată diferită în fiecare județ, decisă de inspectoratele școlare încă de anul trecut din august. În funcție de cum a fost poziționată vacanța de schi, din februarie, modulul 3 durează 6, 7 sau 8 săptămâni și influențează și durata modulului 4 de cursuri.

Mai exact, copiii de grădiniță, elevii și profesorii din Bistrița-Năsăud și Satu Mare au vacanță de schi între 12 și 18 februarie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Câți români sunt de părere că regimul comunist a însemnat un lucru bun pentru România

Redacția

​Recensământul populației și locuințelor 2021: Românii vor fi întrebați și cum au fost afectați de pandemia de COVID-19 / Până când trebuie trimise datele către Bruxelles pentru a evita riscul de infringement

Redacția

Plumb: Vrem ca îngriirea bătrânilor să se facă la domiciliu, cu plata rudelor care se ocupă de ei

Redacția
Încarcă...