NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SUA dau o lovitură companiilor de telecomunicații chineze. Noile echipamente nu vor mai putea fi vândure din „motive de securitate naţională”

​Comisia Federală pentru Comunicaţii din SUA a interzis vineri aprobările de noi echipamente de telecomunicaţii ale companiilor chineze Huawei Technologies şi ZTE, deoarece acestea prezintă ”un risc inacceptabil” pentru securitatea naţională a SUA, transmite Reuters.

HuaweiFoto: Mrreporter, Dreamstime.com

FCC a declarat vineri că a adoptat reguli finale care interzic vânzarea sau importul de echipamente considerate a reprezenta un risc pentru securitatea naţională pentru Statele Unite, aceasta fiind cea mai recentă măsură de represiune împotriva producătorilor chinezi de echipamente de telecomunicaţii.

  

Preşedintele FCC, Jessica Rosenworcel, a distribuit în octombrie măsura propusă, care interzice efectiv firmelor să vândă echipamente noi în Statele Unite, celorlalţi trei comisari, pentru aprobarea finală.

Advertisements
Advertisements

Huawei a refuzat să comenteze, iar

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministrul Migrației din Grecia avertizează că Uniunea Europeană nu e pregătită pentru o criză a migranților din Afganistan

Redacția

CM 2022, preliminarii: Lista echipelor europene calificate la turneul final – Cine merge la baraj (Rezultate)

Redacția

Strategia de sustenabilitate și importanța raportării ESG: Unde se află companiile din România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site