RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

SUA caută să ajute Ucraina dacă Rusia taie aprovizionarea cu energie

Statele Unite analizează o serie de opțiuni de urgență pentru a ajuta Ucraina în cazul în care Rusia va întrerupe aprovizionarea cu energie, a declarat miercuri un înalt oficial al administrației Biden.

Oficialul, care a vorbit cu un grup restrâns de reporteri sub rezerva anonimatului, a declarat că Statele Unite sunt încrezătoare că aliații europeni vor fi de acord să impună sancțiuni economice severe Rusiei dacă Moscova invadează Ucraina.

Pe măsură ce oficialii europeni au devenit din ce în ce mai conștienți de gravitatea amenințării care ar rezulta în urma unei invazii rusești în Ucraina, ei au devenit „mai direcți” în ceea ce privește necesitatea unui răspuns puternic, a declarat oficialul.

Estonia: Țările baltice vor cere accentuarea prezenței NATO pe teritoriul lor, ca măsură preventivă față de Rusia Un bursuc înfometat a descoperit o adevărată comoară în Spania, în timp ce căuta hrană. Animalul a dezgropat peste 200 de monede foarte vechi

  

12 Jan, 17:58 | Știri externe

De ce compară Australia, țară în care Covid face din nou ravagii, tulpina Omicron cu varianta Delta

12 Jan, 17:18 | Știri externe

Având în vedere că aprovizionarea cu energie a Ucrainei ar putea fi întreruptă, iar cea a Europei ar fi, de asemenea, afectată de o invazie a Ucrainei, oficialul a declarat că oficialii americani sunt conștienți de impactul potențial al unei reduceri a aprovizionării cu energie din partea Rusiei.

„Lucrăm din greu pentru a identifica și gestiona aceste riscuri cu o serie de opțiuni de contingență și facem toate acestea în cadrul unor consultări foarte strânse cu Europa”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ursula von der Leyen avertizează că lumea a devenit ”PERICULOASĂ” din cauza ”ligii autoritariștilor” /”Este momentul trezirii Europei”

Redacția

Văduvele soldaţilor ruşi nu cred atrocitățile comise de soții lor în Ucraina. „Nu ar face niciodată așa ceva”

Redacția

Elon Musk a anunțat când vrea să implanteze primul CIP în creierul unui om. Care e termenul înaintat de fondatorul start-upului Neuralink

Redacția
Încarcă...