NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Străzile din cartierele Pașcaniului, care nu sunt incluse în PIDU, vor fi plombate dacă vremea va fi bună


Este deja tradiție la Pașcani ca străzile municipiului să se umple de gropi, după topirea zăpezii. Soluția, ca în fiecare an, sunt plombările, care se vor face odată cu încălzirea vremii.

De acest lucru se vor ocupa muncitorii de la Gospodăria Comunală, iar prioritare vor fi străzile din cartiere, care nu sunt incluse în PIDU sau în alt proiect de modernizare.

 {module Afis – Vali Craciunescu}

  

 „Plombarea străzilor din cartiere va fi făcută de muncitorii de la Gospodăria Comunală, dacă timpul va permite acest lucru. Se anunță ploi, ninsori, iar din acest motiv se așteaptă o prognoză mai bună pentru a se putea apuca de treabă. Va fi făcut un grafic de lucrări. Pe data de 15 martie se va începe o amplă campanie de balastare, în special în suburbii, pentru că la audiențe vin mereu persoane care cer acest lucru”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

ApaVital a refuzat să achite datoriile către Prest Serv Apa pe motiv că nu există contract! Pășcănenii de la bloc amenințați cu instanța dacă nu plătesc facturile ilegale ale operatorului ieșean!

Răzvan Grecu

Răsturnare de situație în dosarul Perla Neagră: judecătorii au decis ca primarul Dumitru Pantazi să fie judecat pentru fapte de corupție!

Răzvan Grecu

Se toarnă asfalt pe strada Stadion. Urmează alte 7 străzi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site