RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Stocul de sânge, aproape inexistent la Iași!

Cei de la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iasi lanseaza un nou apel pentru cei care pot dona sange. Apelul a fost publicat pe pagina de socializare a institutiei medicale.

 

  

“Suntem ingrijorati de soarta celor care asteapta sa le venim in ajutor. Stocul de sange este aproape inexistent. Fara ajutorul dumneavoastra, donatori cu inima mare, noi nu putem face miracole. Numai impreuna putem sa dam o sansa Vietii. Va asteptam zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 7.00-13.00. Si nu uitati ca, din pacate, bolnavii nu isi pot lua vacanta. Sa ne bucuram ca suntem sanatosi si putem sa-i ajutam pe cei aflati in suferinta”, se spune in apelul de pe Internet.
In trei ore apelul a strans aproape 50 de 40 de aprecieri si a fost distribuit de 64 de ori. Dar stocurile au ramas, din nefericire, la fel!

Sursă: www.ziare.com

Related posts

Bărbat mușcat de viperă transportat cu elicopterul SMURD la Iași

Redacția

Raport al unor oameni de știință de top: Amenințarea la adresa existenței tuturor formelor de viață este mai mare decât s-a crezut

Redacția

Mini-vacanţa de Ziua Naţională a adus la spital la Iaşi 630 de copii. Cei mai mulţi, cu probleme respiratorii. Sfaturi de sezon ale medicilor

Redacția
Încarcă...