NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Softronic Craiova pregătește până la final de 2021 livrarea a cinci locomotive către o companie suedeză

Softronic Craiova pregăteste o livrare de 5 locomotive TransMontana pentru Green Cargo Suedia până la sfârșitul anului 2021, ca parte a unui contract de proporții semnat în toamna lui 2020 de compania din Oltenia, scrie România Feroviară. Grupul Softronic a fost înființat în 1999 și este format din compania producătoare de material rulant Softronic și din transportatorul de călători Softrans.

Green Cargo, compania care cumpără locomotivele, este compania logistică suedeză de stat, are 1.800 de angajați și afaceri anuale de 400 milioane euro.

Grupul Softronic Craiova a semnat în octombrie 2020 un contract cu compania Green Cargo din Suedia pentru a livra 100 de locomotive electrice până în 2030.

În Suedia vor ajunge mai mult de 100 de locomotive TransMontana în decursul anilor care vor urma. Green Cargo are prioritate la comenzi și, în funcție de finanțele disponibile, un număr de cinci, nouă, 12 sau mai multe locomotive vor pleca î

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum purtăm corect mănușile de protecție în spații publice. Rafila: Decât să porți o pereche patru ore, mai bine te speli din oră în oră

Redacția

De ce va lipsi Dacian Cioloş de la întâlnirea cu Klaus Iohannis. „Nu am de gând să cer scuze nimănui”

Redacția

O gravidă din Rădăuţi şi trei pacienţi în stare critică din Piatra Neamţ, aduşi cu doua elicoptere la Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site