RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai

Ne-am lansat în martie 2018 cu ajutorul vostru. Tot grație contribuțiilor cititorilor am reușit să impunem G4Media.ro ca site independent pe piața presei quality. Contăm mai departe pe susținerea voastră pentru a continua la fel cum v-am obișnuit, cu informații exclusive, analize și anchete de calitate.

Redirecţionarea unui procent din impozitul pe venit este o formă importantă de sprijin pentru noi. Am  contat pe ei în 2018, în 2019 și în 2020 când ați redirecționat 3,5% din impozitul de venit către G4Media.ro. Cu acești bani am putut plăti mai mulți colaboratori, care au realizat mai multe anchete și articole de calitate pentru G4Media.ro.

Ne-am dezvoltat și diversificat conținutul inclusiv cu ajutorul acestor resurse.

Și anul acesta procentul a rămas de 3,5 % pentru ONG-uri de tipul Asociației G4Media.

  

Declarația se depune anul acesta până la data de 25 Mai de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro, platformă editată de Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy.

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Kiev: Rusia este înapoiată istoric și nu trebuie să-și bage nasul când vine vorba de integrarea în UE

Redacția

CM Lupte (juniori): Roxana Capezan a câștigat medalia de bronz la categoria 65 kg

Redacția

Portarul Politehnicii Iaşi: “Îmi doresc să câştig Cupa României cu Poli”

Redacția
Încarcă...