NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi înainte de a preda mandatul: Primăria nu are datorii!

Cu doar câteva zile înainte de a pleca din funcție, primarul Dumitru Pantazi susține că municipalitatea nu are datorii și că în conturi de află circa 9 milioane de lei. Anunțul a fost făcut ieri pe pagina de Facebook a primarului în funcție, edilul șef asigurând internauții că situația financiară a Primăriei este una bună.

Pantazi susține că în acest moment în conturile Primăriei se află 5 milioane de lei pentru investiții și 4 milioane pentru funcționare. Totodată acesta mai spune, în postarea sa, că municipalitatea nu are facturi restante de achitat.
„Stimați cetățeni, vă anunț că situaţia financiară a Primăriei Municipiului Pașcani în momentul de faţă este una bună. În conturile administraţiei locale sunt acum disponibile peste 9 milioane de lei, 4 milioane pentru funcţionare şi alte 5 milioane rezervate pentru investitii. De asemenea, în momentul de faţă nu sunt facturi restante neachitate iar finanţarea institutiilor şi serviciilor publice este la zi”, a scris Pantazi pe Facebook.

De partea cealaltă, Marius Pintilie, primarul ales, a declarat telefonic că intenționează să facă un audit extern pentru a vedea situația exactă în care se află Primăria Municipiului Pașcani în momentul preluării mandatului.

Advertisements

Related posts

Paşcaniul curăţat de zăpada de pe străzi

Ema Roman

A fost predat amplasamentul gropii de gunoi din Pașcani către firma ce o va sigila

Răzvan Grecu

Programul teraselor a fost prelungit până la ora 24

Redacția
Încarcă...