NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Transporta produse de panificație fără documente. O firmă a fost amendată cu 3.000 lei

O societate comercială a fost amendată cu 3.000 lei, întrucât transporta întrucât transporta cu un autovehiculul, în vederea comercializării, produse de panificaţie fără documente justificative. Produsele de panificație și autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.

 

  

S-a întamplat ieri în Târgu Frumos, în urma unei acțiuni pentru prevenirea şi combaterea transportului ilicit cu produse de panificaţie şi cereale, organizate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Iași, Serviciului Rutier Iași, Biroului Rutier Iași, Poliţiei Municipiului Paşcani şi Poliției Oraşului Târgu Frumos.

„În cadrul acțiunii au fost controlate 11 autovehicule ce transportau produse de panificaţie. Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate produse de panificaţie în valoare de aproximativ 720 de lei și indisponibilizat un autovehicul în valoare de aproximativ 23.000 de lei”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

Căruță nesemnalizată tamponată de un VW ieri noapte la Lespezi

Marius Parteni

Educatoarea reclamată că ar fi agresat un copil de trei ani, cercetată de poliţişti

Redacția

Pericol pentru şoferi la calea ferată de la Blăgeşti!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site