NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şofer cu alcoolemie de 3,5 la mie, arestat la Iași

Individul avea permisul reţinut, tot din cauza alcoolului. El a fost prins de Poliţie după ce a fost urmărit în trafic de alţi conducători auto.

Judecătorii ieşeni au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 32 de ani care s-a urcat la volan deşi era în stare avansată de ebrietate. Ovidiu Constantin Butnaru a băut în timpul serviciului, conducând pe drumurile din Tomeşti şi Iaşi, la orele serii.

Potrivit procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care au solicitat arestarea sa preventivă, Butnaru a comis fapta în data de 4 iulie. Un alt şofer a observat că bărbatul conducea în zigzag, inclusiv pe o stradă din apropierea şcolii din Tomeşti. Martorii au sunat şi la 112, în jurul orei 22.20 Butnaru fiind oprit de un echipaj de Poliţie.

În aerul expirat a reieşit o alcoolemie de 1,82, iar cele două probe prelevate din sânge au relevat alcoolemii de 3,50 şi 3,35.

articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Județul Iaşi se situează pe primul loc pe ţară în ceea ce privesc înmatriculările şi numărul persoanelor examinate în vederea obţinerii permisului auto

Redacția

CONTROALE ÎN TÂRGURILE DIN LESPEZI ȘI HĂLĂUCEȘTI

Ema Roman

Femeie de 85 de ani, accidentată în Paşcani, în timp ce traversa strada

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site