NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Circulaţia rămâne închisă pe trei drumuri naţionale din cauza inundaţiilor

Circulaţia rutieră este închisă în continuare, marţi dimineaţă, pe trei drumuri naţionale din Covasna, Suceava şi Vrancea, iar pe alte două artere naţionale traficul este îngreunat, în urma inundaţiilor.

 

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi acumulări de apă pe carosabil, rămân închise trei drumuri naţionale: DN11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, DN2H, în localitatea suceveană Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi DN 2L, în localitatea Soveja din judeţul Vrancea.

De asemenea, traficul se desfăşoară cu dificultate în judeţul Bacău, pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova (se circulă pe jumătate de cale) şi în judeţul Neamţ, pe DN15B Poiana Largului – Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă (se circulă pe jumătate de cale).

Douăzeci şi trei de judeţe sunt sub avertizare cod galben de ploi şi vijelii de duminică de la ora 11:00 până marţi la ora 21:00, iar 18 judeţe sunt sub cod portocaliu de ploi abundente până marţi la ora 21:00.

De asemenea, mai multe judeţe sunt sub avertizări cod galben şi portocaliu de inundaţii emise de hidrologi.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Cum va fi VREMEA până pe 14 decembrie

Redacția

Joi, ședință ordinară de Consiliu Local Pașcani

Oana Cordoneanu

Pașcaniul va avea încă trei cetățeni de onoare. Află care sunt aceștia

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site