NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ŞOCANT: Octogenară, supusă unor perversiuni SEXUALE de un vecin!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au propus instanţei luarea măsurii arestării preventive pentru 30 zile față de Ghiorghi Benza, pentru viol și violare de domiciliu.

 

Conform anchetatorilor, pe 7 martie, la ora 14.30, fiind sub influența băuturilor alcoolice și cunoscând faptul că persoana vătămată R.M., în vârstă de 83 de ani, locuiește singură de mai mulți ani, Benza a intrat fără drept în locuința acesteia, unde, prin constrângere fizică, a dezbrăcat-o de pantaloni și a încercat întreținerea unui raport sexual normal, însă nu a reușit, deoarece persoana vătămată a opus rezistență, lovindu-l cu un lemn peste cap și față.

  

„Inculpatul nu a renunțat la hotărârea infracțională, supunând-o pe victimă la un act sexual anormal. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hîrlău a admis propunerea de arestare preventivă și a dispus emiterea mandatului de arestare pe 30 de zile pe numele inculpatului Benza Ghiorghi”, a declarat procurorul Emilian Ionuț Brătuleanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Advertisements

Related posts

Șocant: Primarul din Valea Seacă urma să fie otrăvit. El era ținta consilierilor din opoziție

Redacția

Bătrân lovit cu toporul în cap de fiul său

Oana Cordoneanu

Impact devastator! Un pieton a murit după un accident rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site