RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Simona Halep, replică tăioasă pentru o fostă campioană WTA: „De ce a spus asta?”

Simona Halep, învinsă în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami, s-a arătat deranjată de comentariile făcute de daneza Caroline Wozniacki referitoare la primirea cu uşurinţă la competiţie a cuiva care a „trişat”. „Nu am trişat. Nu m-am dopat”, a replicat românca.

Chiar dacă a fost învinsă de spaniola Paula Badosa în primul meci oficial disputat începând din august 2022, Simona Halep s-a declarat mulțumită de revenirea sa pe teren, știind că urma să fie greu.

Totuși, declarațiile unei alte foste lidere a clasamentului WTA, daneza Caroline Wozniacki, au indispus-o pe tenismena româncă.

„Aceasta nu este o critică îndreptată către Simona, ci către cineva care a trişat intenţionat, a fost testat pozitiv pentru un produs interzis… Înţeleg că turneele vor vedete, iar aceasta este părerea mea personală, nu cred că aceşti oameni ar trebui să beneficieze de invitaţii”, a afirmat Caroline Wozniacki, învingătoare în primul tur în faţa franţuzoaicei Clara Burel.

  

„Când vrem să revenim, chiar şi după ce a fost greşeală, după cum am înţeles, trebuie să o luăm din nou de la baza scării. Suspendarea Simonei a fost redusă, nu a fost anulată”, a amintit daneza,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Kadîrov ordonă poliției să împuște protestatarii în contextul protestelor anti-israeliene / ”Trageți trei focuri de avertisment în aer, iar dacă persoana nu se supune legii, dați al patrulea foc în frunte”

Redacția

LIVE Război în Ucraina: Moscova spune că Kievul a tras asupra platformelor de foraj marin / Cei doi americani capturați de ruși, acuzați de ”crime”

Redacția

COVID-19 China-80% din populație este deja infectată cu virusul (expert)

Redacția
Încarcă...